Admin Moja Firma Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Co trzeba zrobić żeby w niedalekiej przyszłości tytułować siebie trenerem biznesu? Skończyć odpowiednią szkołę, certyfikat trenerski, a może przeczytać specyficzne książki na ten temat? Trener biznesu - to brzmi naprawdę dumnie... Powrót do artykułu: Jak zostać trenerem biznesu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andrzej_szopa Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Dość często ostatnio przeglądam materiały dotyczące marketingu i szeroko pojętego biznesu na stronie www.blog.adriankolodziej.pl. Ostatni wpis był bardzo ciekawy, chodziło o zasięg postów na FB. Sporo praktycznych wskazówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtek Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Witam. Ja dobrze oceniam szkolenia jakie realizują w centrum centrum kształcenia biznesu z Łodzi. Mają szeroką ofertę, także zarówno jeśli chodzi o marketing, techniki sprzedażowe, psychologię w biznesie, czy HR, księgowość można tu coś znaleźć pod swoje potrzeby. Na stronie www.ckb.pl jest więcej info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patiks Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Powiedzcie mi - kto może zostać trenerem? Co trzeba mieć realnie ukończone? Mamy jakieś konkretne przepisy mówiące, że trener musi mieć to i to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość malinas Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Nic nie słyszałam na temat specjalnych wymagań od trenerów - to raczej nie jest w żaden sposób regulowane, a jest?Robisz kurs trenerki i masz w ten sposób tytuł trenera. Po prostu uczą cię w jaki sposób przekazywać innym wiedzę - bo założenie jest takie, że specjalistą z danego zagadnienia już jesteś. Kolejnym krokiem będzie po prostu nauka tego... jak uczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patiks Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Ale to jest jakaś lista konkretnych szkół, które mają prawo prowadzić zajęcia do trenerów? Bo nie wierzę, że byle jaka, każda placówka, może od tak sobie zorganizować nauczanie dla potencjalnych trenerów. Jednak temat jest dosyć poważny. Mylę się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość malinas Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Jak to takiej listy to ja nie kojarzę, na pewno oni to prowadzą - gaum.plSprawdzajcie opisy szkoleń, opinie o nich. Bardzo duże znaczenie ma prowadzący. Jeśli jest to osoba z mizernym doświadczeniem, to trudno oczekiwać, że was czegokolwiek nauczy. To powinien być prawdziwy fachowiec, który w branży po prostu siedzi od dawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patiks Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Dzięki, znam ich z innego szkolenia - bardzo dobrze to było prowadzone. Poczytam więcej. Myślę poważnie nad pójście w kierunki trenerki, ale chcę to zrobić tak, aby nie popełnić błędów które stawia się na początku, a liczę, że właśnie w tym powinno mi pomóc porządne szkolenie. Zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi