Admin Moja Firma Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Jeśli już zdecydowałeś i wiesz, że chcesz właśnie telewizor LCD, zapewne zastanawiasz się, na co zwrócić uwagę. Spróbuję Ci pomóc. Powrót do artykułu: Czy wiesz jak wybrać telewizor LCD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełP32 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Ja uważam, że nie warto przepłacać za samą markę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełP32 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Myślę, że na początku lepsza opcją będzie jeżeli sprawdzisz sobie wszystkie propozycje które Cię interesują i porównasz sobie specyfikację techniczną oraz ceny. Ja zdecydowałam się wybrać telewizor od Manty i powiem Ci, że jest to jeden z ciekawszych producentów jeżeli miałbym porównać stosunek jakości do ceny. Telewizory jak najbardziej nadają się do codziennego użytku, czy gry na konsoli dla dzieci a cena jest dużo niższa porównując do nich modele od światowych marek. Warto abyś w wolnej chwili ich sprawdził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Ja akurat wypisałam sobie parametry na których mi zależy w telewizorze i na ich podstawie wybrałam odpowiedni sprzęt. Swój telewizor zakupiłam za pośrednictwem firmy Neonet. Wybrałam produkt LG, konkretnie ten: https://www.neonet.pl/telewizory/lg-55um7510-uhd-smart-tv.html Powiem Wam, że sprawdza mi się on bardzo fajnie. Dlatego jeśli szukacie czegoś przetestowanego, z dobrymi parametrami i atrakcyjną ceną to polecam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torcik66 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Ciężko tak naprawdę powiedzieć, co będzie najlepsze bo tak naprawdę każdy ma inne potrzeby, budżet i jednocześnie wymagania. Wygodnie dlatego jest sprawdzić sobie i porównać różne telewizory m.in co do rozmiarów na taniomania.pl u których znajdziecie co potrzebne jak nawet wersje 15 calowe https://www.taniomania.pl/t/telewizory-led-15-cali dostępne w wielu sklepach i do tego porównując opinie osób które też już wcześnie je zakupiły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi