Admin Moja Firma Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Technologia VoIP kojarzy się przede wszystkim z bardzo tanimi lub nawet darmowymi rozmowami. Ale czy zasada ta sprawdza się również w przypadku korzystania z VoIP w telefonie komórkowym? Okazuje się, że nie zawsze jest to do końca darmowe, a niekiedy nawet bardzo nieopłacalne. Jak więc regulować koszty korzystania z VoIP i kiedy staje się to niekorzystne finansowo? Powrót do artykułu: Rozmowy VoIP przez komórkę – ile to kosztuje i czy się opłaca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gallon Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Bardzo dobra alternatywa dla standardowej telefonii. Jako że sam często muszę łączyć się z zagranicą, to voip jest dla mnie rozwiązaniem optymalnym. Oczywiście i tu można się przejechać, grunt to wybór stabilnego operatora, ja zdecydowałem się na extravoip i nie narzekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarecki85 Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Według mnie jest to niezwykle opłacalna sprawa. My w firmie korzystamy z usług SuperVoIP i dzięki temu koszty połączeń znacząco zmalały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość User Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Warto wybrać do firmy odpowiednie oprogramowanie, które będzie kluczowe dla jej rozwoju oraz sukcesu. Sprawdź jakie funkcje oprócz telefonii voip oferuje program Firmao.pl/oferty CRM/ERP w chmurze. Dzięki takiemu oprogramowaniu zaoszczędzisz wiele pracy i czasu. Z kodem UYGDE543 uzyskasz 10% rabatu oraz darmowy 14 dniowy okres testowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi