Kategorie
Skocz do zawartości

Rozmowy VoIP przez komórkę – ile to kosztuje i czy się opłaca?

Admin Moja Firma
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Technologia VoIP kojarzy się przede wszystkim z bardzo tanimi lub nawet darmowymi rozmowami. Ale czy zasada ta sprawdza się również w przypadku korzystania z VoIP w telefonie komórkowym? Okazuje się, że nie zawsze jest to do końca darmowe, a niekiedy nawet bardzo nieopłacalne. Jak więc regulować koszty korzystania z VoIP i kiedy staje się to niekorzystne finansowo?

Powrót do artykułu: Rozmowy VoIP przez komórkę – ile to kosztuje i czy się opłaca?

• 11 miesięcy temu...

Bardzo dobra alternatywa dla standardowej telefonii. Jako że sam często muszę łączyć się z zagranicą, to voip jest dla mnie rozwiązaniem optymalnym. Oczywiście i tu można się przejechać, grunt to wybór stabilnego operatora, ja zdecydowałem się na extravoip i nie narzekam.

• 3 lata później...
  • 1 rok później...
Warto wybrać do firmy odpowiednie oprogramowanie, które będzie kluczowe dla jej rozwoju oraz sukcesu. Sprawdź jakie funkcje oprócz telefonii voip oferuje program Firmao.pl/oferty CRM/ERP w chmurze. Dzięki takiemu oprogramowaniu zaoszczędzisz wiele pracy i czasu. Z kodem UYGDE543 uzyskasz 10% rabatu oraz darmowy 14 dniowy okres testowy.

Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...