Admin Moja Firma Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Patchworkowe meble i dodatki powstają ze skrawków różnych materiałów. Do niedawna kojarzyły się wyłącznie ze sztuką użytkową zarezerwowaną dla ludzi biednych. Dzisiaj patchworkowe meble i dodatki projektowane są przez znanych projektantów i tym samym z rozmachem wkroczyły na salony. Powrót do artykułu: Patchworkowe meble i dodatki na salonach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rita Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Patchwork to świetna opcja, żeby trochę odświeżyć i ożywić mieszkanie. Ja ostatnio bardzo się tym stylem zainteresowałam i nawet uszyłam sama poduszki patchworkowe na kanapę do salonu. Miałam trochę materiałów, a w internecie znalazłam dobry przepis na uszycie takich poduszek: przepisnaszycie.pl/przepis/59/. Świetna sprawa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi