kilka miesięcy temu założyłem firmę , dowiedziałem się niedawno że są programy któe ułatwiają wystawianie faktur oznaczonych np. logo firmy. ktoś ma doświadczenie w tym zakresie i może mi podsunąć jakiś program tego typu?
To prawda, jest obecnie cała masa takiego rodzaju programów, które mają ułatwić tę całą papierkową robotę i pomóc też przechodzić w styl paperless. Nie można ich oczywiście brać na chybi trafił, bo wiele z nich jest tak skonstruowana, by funkcjonować skuteczniej w określonych branżach, także trzeba wcześniej dobrze się z danym softwarem zapoznać. Ja mam bardzo dobre doświadczenia z https://joinposter.com/pl , który dedykowany jest przede wszystkim lokalom gastronomicznym i w ich właśnie przypadku ujawnia on cały swój potencjał. Pozwala on zarządzać większością aspektów biznesu z urządzenia elektronicznego, jakie by ono nie było – program działa w chmurze, więc możemy sobie nimi żonglować. Ułatwia on zresztą wiele spraw nie tylko Tobie, ale i pracownikom – wszelkie takie uciążliwe drobnostki, jak paragony, ewidencja towaru itd. No i nie jest to wcale duża inwestycja, mimo, że zwraca się bardzo dobrze – płatności są w systemie abonamentowym, więc dla budżetu jest to koszt dużo mniej bolesny niż jeden duży wydatek.