Gość -praw-darling88 Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 CYTATArt. 100.Skazany odbywa karę we właściwym zakładzie karnym, położonym, w miarę możliwości,najbliżej jego miejsca zamieszkania. Przeniesienie skazanego do innegozakładu może nastąpić tylko z uzasadnionych powodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -praw-darling88 Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 nie wiem czy pisze w dobrym miejscu, chcem sie dowiedziec czegos na temat oz w dobrowie kolo bialogardu. moze jest ktos kto tam siedzial lub odwiedzal kogos. bede wdzieczna za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -praw-darling88 Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 dziekuje ale to wszystko znam. chcem sie dowiedziec jak tam jest z dojazdem, podobno ciezko sie tam dostac, bo to jest w lesie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -praw-karolinka_gdansk Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Jest tu może ktoś kto jeździ z Trójmiasta do Dobrowa autem? Chętnie bym się zabrała i do paliwka dołożyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agatawwo Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Mam pytanie jak moge dojechac do oz dobrowo z koszalina.Z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stefan Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Normalnie autem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agatawwo Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 tam nie ma żadnego dojazdu z Koszalina do oz Dobrowo ?? Żeby był bezpośredni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość D'J.s Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 TAK JA TAM BYŁEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gość Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Z Koszalina do OZ Dobrowo najlepiej przez Białogard. Z Białogardu kierujesz się na Wałcz, w Przegoni skręcasz w lewo przy Zajeździe Motelu Zagłoba, dalej prosto do miejscowości Podborsko - tam za przejazdem kolejowym od razu w lewo drogą z płyt "Jumbo" 3km i jesteś na miejscu. Płyty prowadzą do samego więzienia.Można też przez Świeszyno, Niedalino do Tychowa, w Tychowie w prawo do ronda, na rondzie w prawo i prosto do miejscowości Podborsko, tam przed przejazdem w lewo i dalej już tak samo jak wyżej - 3km drogą płytową do więzienia.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gość Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 OZ Dobrowo jest półotwartym i otwartym zakładem karnym dla mężczyzn recydywistów. Położony w pobliżu Białogardu, z którego można dojechać pociągiem osobowym - do Podborska, tyle że trzeba potem iść drogą 3km do zakładu. Najlepiej jednak samochodem, można również taksówką - jak kogoś stać.Zakład faktycznie znajduje się w środku lasu, kiedyś była tam jednostka wojskowa Radziecka, a później Polska. W tym roku OZ Dobrowo obchodzi 5-lecie działalności. Widzenia ze skazanymi odbywają się w środy i w soboty.Tyle wiem od znajomego który tam przebywał.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agatawwo Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Dziękuje :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gość Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Witam. Mam takie pytanie czy jezdzi ktos z okolicy Gniezna do Dobrowa lub z okolicy Poznania bo tam moge dojechac. bardzo mi zalezy zeby odwiedzic brata. bardzo prosze o kontakt 723533275 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gość Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Witam. Mam takie pytanie czy jezdzi ktos z okolicy Gniezna do Dobrowa lub z okolicy Poznania bo tam moge dojechac. bardzo mi zalezy zeby odwiedzic brata. bardzo prosze o kontakt 723533275 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justyna Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Witam a może ktoś ze szczecinka jedzie do dobrowa lub przejeżdza przez to miasto. Będe jechała tam 1 raz i niewiem jak tam dotrzeć do ZK. Prosze pisac tu na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Chciałabym sie dowiedziec jezeli jest ktos kto tam przebywał z przepustką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Ponieważ muj facet mial wokandę dostał blachę i w ten sam dzień miał miec przepustkę którą mu zabrano i przełożono na następny miesiac spotkał sie ktos z takim samym przypadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gabiii Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 witam mojego K właśnie przewieźli na Dobrowo i nie mam jak sie do niego dostać i szczeże mówiąc zależy mi aby byc u niego na widzeniu bo nie ma ubrań na zmianę ;/ moze któraś z pań ma samochud i bedzie tam jechała w niedziele wiec bym na paliwo się dożuciła zawsze to taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gosc Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Witam a jak ktoś jest recydywista to też będzie siedział w Dobrowie Ma 3 miesiące do odsiadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi