- Kategorie na forum:
- Księgowość|
- Kadry|
- Moja firma|
- Samorząd|
- Logistyka|
- Działy forum:
- Księgowość dla firm·
- Księgowość budżetowa·
- Kadry·
- Biznes·
- Prawo·
- Moto·
- Nieruchomości·
- Samorząd·
- Logistyka
Napisano 15 luty 2009 - 21:31
Napisano 19 luty 2009 - 18:19
Napisano 28 sierpień 2009 - 03:49
Napisano 27 sierpień 2009 - 15:40
Napisano 06 wrzesień 2009 - 13:54
Napisano 03 listopad 2013 - 00:19
Napisano 23 sierpień 2017 - 05:58
Adwokat Wojciech Kukla z Gliwic nie chce oddać honorarium, 2000,00 zł za sprawę, która na pierwszym etapie została umorzona. Żąda podstawy prawnej. Pobrał te pieniądze, nie chciał wystawić faktury, mam jedynie paragony.....Wycofałem się bo w sprawie rozwodowej, nie zajął żadnego stanowiska, bo to on chciał rozwód o nieorzekaniu o winie, na co się nie zgodziłem. I Pan mecenas jak obrażona Diwa nie reagował na Sali Sądowej na ewidentne pomówienia.
Napisano 28 luty 2018 - 18:42
Napisano 17 kwiecień 2018 - 07:48
Uciekaj! jeśli adwokat jest niewiarygodny to uciekać od razu. Tak na prawdę podczas pierwszych rozmów z adwokatem można wyczuć czy traktuje nas poważnie czy nie. Z mojego doświadczenia podczas poszukiwania adwokata trafiłam na kilka kancelarii z Wrocławia gdzie czułam, że jestem zbywana - bo mój temat nie był dla nich wystarczająco duży. Ostatecznie trafiłam do Pani mec Marty Nowak z Wrocławia, więcej info pod linkiem : http://www.martanowak.pl . Z czystym sumieniem mogę polecić, ale jeśli szukasz adwokata z Wrocławia może warto poczytać opinie na fb czy na google. Pozdrawiam.
Sama siebie pani poleca. Średni z pani adwokat skoro musi pani tracić czas na forum, by w każdym swoim poście polecać swoją stronę.
Napisano 28 maj 2018 - 11:31
Pani Adwokat Ewa Porycka z Warszawy stosuje takie praktyki, ze podaje do Sadu zarobki swojego Klienta netto a Powodki zawyzone brutto, nie piszac , ze jedne sa netto a drugie brutto. Taki manewr danymi, zeby obnizyc alimenty. Polecam kazdemu, kto lubi gry low-ball ponizej pasa, zeby za wszelka cene obnizyc alimenty. Nie wspomne o innych nierzetelnych danyc:-(
Napisano 21 czerwiec 2019 - 01:25
Napisano 24 czerwiec 2019 - 13:16
Czyli poszłaś drugi raz po pomoc do adwokata, z którego usług nie byłaś za pierwszym razem zadowolona? Nic tylko pogratulować.
- Profesjonalne usługi sprzątające Silver Service -
Napisano 22 listopad 2019 - 08:53
Pani Adwokat Ewa Porycka z Warszawy stosuje takie praktyki, ze podaje do Sadu zarobki swojego Klienta netto a Powodki zawyzone brutto, nie piszac , ze jedne sa netto a drugie brutto. Taki manewr danymi, zeby obnizyc alimenty. Polecam kazdemu, kto lubi gry low-ball ponizej pasa, zeby za wszelka cene obnizyc alimenty. Nie wspomne o innych nierzetelnych danyc:-(
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę , ale wystawiłaś pani Ewie najlepszą z możliwych recenzji : temat gryzie do bólu , ważne jest orzeczenie sądu i z tym nie polemizuj.
Napisano 11 grudzień 2019 - 12:14
Niestety mimo obecności na rynku całkiem sporej liczby adwokatów trzeba liczyć się z tym, że nie wszyscy są wystarczająco skuteczni oraz rzetelni wobec swoich klientów. Mnie też trochę zajęło znalezienie kogoś odpowiedniego. W zakresie podziału majątku, rozwodów, ustalania praw do opieki nad dziećmi itd. całkiem dobrze radzi sobie pan Michał Mindykowski, który ma swoją kancelarię w Gdańsku. Dobrze jest wybrać kogoś, kto cieszy się dobrą opinią.
Napisano 30 marzec 2021 - 22:48
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
Guest_ - dziś, 20:33
Guest_ - dziś, 19:49
Guest_Alicja - dziś, 19:34
fiskimiriski - dziś, 19:15
Guest_ - dziś, 19:00
aronr - dziś, 18:53
Guest_ - dziś, 18:33
Guest_ - dziś, 17:59
Guest_ - dziś, 17:46
Naster - dziś, 17:41