Skocz do zawartości


Zdjęcie

Sklep mięsny


wróć do serwisu Moja Firma 21 odpowiedzi w tym temacie

#1 Admin Moja Firma

Admin Moja Firma

    Zaawansowany użytkownik

  • Administratorzy forów
  • 102713 postów

Napisano 12 styczeń 2011 - 15:18



Komentarz do artykułu: Sklep mięsny

#2 Guest_Mariusz

Guest_Mariusz
  • Goście

Napisano 12 styczeń 2011 - 15:18

czy waszym zdaniem franczyza w przypadku sklepu mięsnego jest opłacalna ? Planuje otworzyć taki sklep, ale wcześniej nie rozważałem franczyzy.

#3 Guest_Mariusz

Guest_Mariusz
  • Goście

Napisano 16 styczeń 2012 - 21:13

A gdzie zamierzasz otworzyć taki sklep? mogę pomóc mariusz_kier@wp.pl

#4 Guest_Andrzej

Guest_Andrzej
  • Goście

Napisano 06 grudzień 2012 - 22:37

posiadam dość znaczny kapitał mam pomysł na otwarcie sklepu spożywczego w Cork ale ale nie tylko nie wiem doprawdy ja się za to zabrać czekam na pomysły i pomoc może jakaś inna dziedzina mój piszcie pod golabek1961@o2.pl

#5 Guest_gość

Guest_gość
  • Goście

Napisano 06 grudzień 2012 - 23:03

dysponuje dość szukam kogoś z pomysłem aby pomógł mi rozkręcić interes znacznym kapitałem czekam na konkretne pomysły i kontakt pod golabek1961@o2.pl

#6 Guest_Mariusz

Guest_Mariusz
  • Goście

Napisano 02 styczeń 2013 - 21:33

Chciałbym otworzyć sklep mięsny ale oprócz zapału i szczerych chęci nie mam funduszy na realizacje mojego planu, jakieś pomysły?

#7 Guest_biznes

Guest_biznes
  • Goście

Napisano 15 czerwiec 2013 - 10:40

ludzie musicie mieć kapitał albo chociaż wiedzę praktyczną jak założyć i prowadzić taki sklep. jeśli nie macie powyższych to możecie zostać co najwyżej hostessą w mięsnym.

#8 Guest_mk

Guest_mk
  • Goście

Napisano 15 czerwiec 2013 - 13:58

czy mozna prowadzic miesny w pomieszczeniu nie wyzszym niz 2.3 m(chodzi o wysokość 2,5 od ktorej to podobno klienci dopiero moga wchodzic do srodka, w innym przypadku pozostaje sprzedaz przez okienko)
z gory dzieki za jakakoliwek merytoryczna odpowiedz

#9 Guest_Tomasz

Guest_Tomasz
  • Goście

Napisano 19 grudzień 2015 - 18:04

Nie da się czytać treści na tej waszej stronie, tyle jest reklam. Infor mógłby jednak zadbać trochę o estetykę, funkcjonalność i wygodę czytelnika. Na wasze strony wchodzę w ostateczności, bo każda spędzona na nich chwila to koszmar dla oczu i wyzwanie dla koncentracji oraz cierpliwości. Ogarnijcie się.

#10 Guest_Dummas

Guest_Dummas
  • Goście

Napisano 21 lipiec 2017 - 13:01

A gdzie kupić krajalnice i tym podobne wyposażenie????



#11 ZosiaA

ZosiaA

    Zaawansowany użytkownik

  • Członkowie
  • PipPipPipPipPip
  • 19287 postów
  • LokalizacjaWarszawa rządowa/państwowa jednostka budżetowa

Napisano 21 lipiec 2017 - 13:05

A gdzie kupić krajalnice i tym podobne wyposażenie????

i zaraz sam sobie wrzucisz reklamę??? Żenujące :lol:



#12 AnetaZ

AnetaZ

    Zaawansowany użytkownik

  • Członkowie
  • PipPipPipPipPip
  • 53 postów

Napisano 24 lipiec 2017 - 11:34

teraz konkurencja jest spora...



#13 gabi

gabi

    gabi

  • Członkowie
  • PipPipPipPipPip
  • 3032 postów
  • LokalizacjaCentrum Polski-jednostka budżetowa

Napisano 24 lipiec 2017 - 11:51

teraz konkurencja jest spora...

odpowiedziała osoba która sama wrzuca reklamy :angry:



#14 Guest_Mikoo

Guest_Mikoo
  • Goście

Napisano 09 sierpień 2017 - 10:41

A gdzie kupić krajalnice i tym podobne wyposażenie????

W dzisiejszych czasach dobry sklep mięsny jest na wagę złota. Pytasz o taki sprzęt, jak krajalnice itd. Moim zdaniem do wyposażenia warto to kupić. Może na początku będzie drożej, ale będzie się wygodniej pracować. Dobry sprzęt jest na lata. Zobacz sobie, ile w dobrym sklepie mięsnym się kroi dziennie wędlin. Są dwie dobre marki, sprawdź Magę lub Bizerbę – super sprzęt. Polecam Ci zajrzeć na Trakt Brzeski do Probox. Na dwóch pięktrach mają takie całe wyposażenie wystawione.



#15 Guest_kovvalski

Guest_kovvalski
  • Goście

Napisano 15 wrzesień 2017 - 09:29

Lidl czy Tesco to bez różnicy bo i tak mięso musi swoje odczekać zanim trafi do klienta... Zdecydowanie bezpieczniej kupic bezpośrednio w ubojni, na przykład w www.cezan-ubojnia.pl gdzie wołowina jest świeża, smaczna i nienafaszerowana antybiotykami...

#16 Guest_lechistek

Guest_lechistek
  • Goście

Napisano 29 maj 2018 - 14:31

Właśnie moim zdaniem sklep mięsny/z wyrobami mięsnymi jest jednym z niewielu, który na pewno nawet w mniejszej miejscowości się po prostu utrzyma. Tylko musi być oferta dobra, wyroby nie masowo robione, tylko z głową, po prostu smaczne i zdrowe. Wtedy klient kupi i klient wróci. Jeżeli ktoś jest z okolic Sieradza, Wielunia to mogę polecić zakład mięsny borowinabroszki.pl który takie wyroby dostarcza. Oni się mieszczą w Złoczewie. Warto zapisać kontakt



#17 Guest_phunowebogdanie

Guest_phunowebogdanie
  • Goście

Napisano 29 październik 2018 - 13:03

Projekt kolejki rurowej razem z realizacją i montażem zleciłem firmie Masmet, która ma najlepszą ofertę na rynku w zakresie wyposażenia sklepu mięsnego. Pomiary na miejscu zrobili za darmo i potem już szybko uporali się z resztą przedsięwzięcia.

#18 Guest_andrzejwalczewski

Guest_andrzejwalczewski
  • Goście

Napisano 28 luty 2019 - 13:20

Przy większym zakładzie obróbki mięsa kolejka rurowa to niezbędny element do usprawnienia pracy. Projektem wraz z realizacją zajęła się firma masmet.pl która zna się na temacie jak mało który producent.

#19 Fizo

Fizo

    Zaawansowany użytkownik

  • Członkowie
  • PipPipPipPipPip
  • 892 postów

Napisano 06 marzec 2019 - 11:49

W sklepie też te urządzenia są potrzebne?



#20 karaczan

karaczan

    Nowy użytkownik

  • Członkowie
  • Pip
  • 5 postów

Napisano 15 marzec 2019 - 08:33

Istotnym elementem prowadząc sklep ze świeżymi produktami jest posiadanie pakowarki próżniowej. Pakowarka umożliwia bezpieczne i higieniczne pakowanie wszystkich artykułów spożywczych do specjalnie przygotowanych worków. Tak przechowywane produkty znacznie dłużej utrzymują świeżość i dodatkowo mogą być sprzedawane w takich opakowaniach, co dla niektórych klientów jest bardzo ważne, aby móc bezpiecznie przechowywać np. kiełbaskę w domu. Ja polecam pakowarkę komorową Hendi. Szybko zgrzewa i jest stosunkowo tania https://www.gastrro....-mm-975251.html





Dodaj odpowiedź



  


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych