Gość Frezja Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Czy Frezje można posadzić w ogrodzie? Chciałabym mieć te kwiaty w swoim ogrodzie, ale szczerze, nigdy ich u nikogo nie widziałam. Czy frezje nadają się do sadzenia w ogrodzie? Ma już ktoś doświadczenia w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnochi Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Z tego co wiem to frezjer swobodnie można uprawiać w ogrodzie. Również zfadzam się z tym, że są śliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 21 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja Frezje to naprawdę wyjątkowe kwiaty - coś pięknego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alicjaxxx Opublikowano 6 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca Frezje jak najbardziej można uprawiać w ogrodzie, tylko trzeba wiedzieć jak. To bardzo piękne, delikatne kwiaty i ten zapach. Mam u siebie jeszcze trochę miejsca w ogrodzie do zagospodarowania, frezje wyglądałyby cudownie. Jeszcze z firmy Joniec chcę dokupić palisady łupane na obrzeża i rabaty porobić. Wcześniej kupowałam z tej firmy ogrodzenie i to była najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazikdobry Opublikowano 21 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca W dniu 21.05.2022 o 21:53, aniolek napisał: Frezje to naprawdę wyjątkowe kwiaty - coś pięknego! Uwielbiam ich zapach!! __________________________ https://www.tathe.pl/material-siewny/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi