Gość stipig Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Nie jestem mechanikiem, ale chcąc zaoszczędzić parę groszy pomyślałem że mogę wymienić filtr powietrza samemu, jak myślicie czy wymiana filtra powietrza może się udać bez pomocy mechanika? Jakie są wasze opinie na temat wymiany filtra powietrza samemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kenblock Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Moim zdaniem wymiana filtra powietrza to nic trudnego, nie trzeba być super mechanikiem żeby to zrobić, filtr znajduje się pod maską na dobrą sprawę w większości przypadków nawet nie będziecie potrzebowali śrubokręta. Jak najbardziej wymień filtr powietrza sam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość obaMA Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Wymiana filtra powietrza to bardzo prosta czynność, nie jeźdź z tym do mechanika. Wymień filtr powietrza sam. Mam tylko jedną radę podczas kupowania filtra powietrza, kup oryginalny filtr. Nie kupuj zamiennika ich jakość jest naprawdę słaba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dextermorgan Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Ja zawsze sam wymieniam filtr powietrza, oto porada która pomoże Ci wymienić filtr powietrza samemu ;)http://naprawa-auta.wieszjak.pl/drobne-naprawy/250812,Wymiana-filtrow-powietrza-i-paliwa-krok-po-kroku.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spokoloco Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Wymiana filtra powietrza to łatwizna i bez problemu można to zrobić samemu. Ja co prawda wymieniam to w serwisie, ale to tylko dlatego, że robię to przy okazji rocznego przeglądu - razem z wymianą oleju. Bo już oleju to mi się na podwórku nie chce zmieniać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ghostbuster Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Odkręcasz kilka śrubek, lub odpinasz zaczepy i wymieniasz filtr. Jedna z prostszych czynności przy samochodzie nie licząc dolewania płynów eksploatacyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kajsa Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 A gdzie znajduje się filtr powietrza w Toyocie Corolli? Dam radę sama go wymienić? Co ile taki filterek należy wymieniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spokoloco Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Ja ogólnie wszystkie filtry zmieniam tradycyjnie raz w roku na całorocznym przeglądzie. Ale przebiegi mam niewielkie, takie kolo 10k-15k km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazikdobry Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Nie jest to trudne. Dasz sam radę ... poszukaj instrukcji w necie. ---- filtry do przemysłu https://www.podrozeoleola.pl/filtry-dla-przemyslu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano Czwartek o 14:02 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 14:02 Jeśli nie wiesz jak wykonać naprawę to polecam sprawdzony warsztat Serwis Niedźwiedź-Lock. Szybko i sprawnie wykonują naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi