Kategorie
Skocz do zawartości

problem z rozliczeniem

Gość pawel
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

witampracuje w 2 szkolach poza terenem zamieszkania dostalem 2 pity:na 1 pit mam przychod-7927, koszty uzyskania przychodu-1302,dochod -6670,zaliczka-94, skladka na ubezpieczenie spol-1284, skladka na ubezp zdr -357na 2 pit przychod 12292, koszty-1627, dochod 10664, zaliczka 261, skladka na spol-2117, skladka na zdrow-788wyszla mi doplata do US ponad 600zlprosze powiedziec czy rachunkowo pity sa dobrze policzone, nie wiem czy kadrowa ulgi nie potracala przez pomylkedziekuje i pozdrawiam

no cóż w picie odliczyć można koszty uzyskania w twoim przypadku 2441,54 faktycznie wychodzi że musisz do us zwrócić 659zł wychodzi na to że były pobrane mniejsze zalicxzki na podatek sprawdż u księgowych czy dobrze ci wystawiły pit

Gość www.kuba.waszkowiak.com.pl
Jeśli chcesz przekazać 1% swojego podatku za 2007r. organizacji pożytku publicznego, a nie wiesz komu - dowiesz się na www.kuba.waszkowiak.com.pl zakładka "Jak wypełnić zeznanie podatkowe?".

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...