Gość PAULA Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 BARDZO MI PRZYKRO ALE NIC NIE ZNALAZłAM NA TEN TEMAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misia Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 moja droga niektórzy też muszą zrobić to co mają do zrobienia-0 koniec i początek roku sama przyjemność w księgowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirasek Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 ~~misia ma rację trochę zrozumienia;) a tak przy okazji NIEKTÓRZY nie czytają odpowiedzi tylko zdaja ...zadają..i a kilka postów wyżej PIĘKNA wyczerpująca odpowiedź/ częsdto z podaniem podstawy prawnej!! A często na odpowiedź już nikt nie reaguje(mam na myśli!!??.... np: tu spoirzałem i porade wykorzystałem - coś w ten deseń. Czy ja wiem że kotoś przeczytał moją odpowiedź, To mój czas!! robię to z chęci pomocy. Mirasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maria Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 mirasek ma w 100% rację popieram 10 palcami na klawiaturze, ktos odpowiada i nic nie wiadomo czy ktos to czyta czy nie pustka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość beata Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 mirasek i maria mają racje, popieram.Jestem pełna uznania dla waszej wiedzy i musze wam powiedzieć jak widze że wypowiada się mirasek to czytam wszyskie komentarze(nawed jak mnie nie dotyczą zawsze można się dowiedzieć czegoś nowego).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirasek Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 ~beata- bardzi mi miło przxeczytać taką wypowidź- DZIĘKUJE.To znaczy że warto podzielić się swoją wiedzą a przy okazji może trafić się komentarz do " moich wypowiedzi" i okże się że jetem w błędzie i mam na to potwierdzeni i podstawę prawną to "Jestem wdzięczna" i aktualizuję swoje szre komórki!!! Pozdrawiam i jeszcze raz Dzięki MIRASEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi