Gość hona72 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Proszę mi powiedzieć czy w części C1 wpisuję tylko podatek z umowy o pracę a w części C10 podatek z umów o dzieło czy też wszystko wpisuję w pozycji C1.W mojej firmie jest bardzo dzużo umów o dzieło i mam problem. Proszę o pomoc.Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maja Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 w c1 tylko z umów o prace w c3 powtarzasz, w c10 zlecenia i odzieło w c11 suma o pace plus zlecenia c 13 powtarzasz z c11 powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ananke Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 MAM PYTANIE:CZY WYPEŁNIA SIĘ PIT 4R PRZY ZATRUDNIENIU NA 1/2 ETATU ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maja Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 tak wypełnia sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość malgosia Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 czy wypełniam pit4r jeśli prowadzę działalność gospodarczą jako osoba fizyczna i płacę zaliczki na pdof tylko za siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maja Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 jesli NIE MIAŁAŚ zadnych wypłat z tyt. umowy o prace lub umowy o dzieło lub umowy zlecenie to nie wypełniasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emi Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 firme mam od pazdziernika i prowadze sama dzialalnosc jako osoba fizyczna. nie wypelnilam jeszcze PIT 4R... konieczne jest zebym wypelniala??? co mi grozi jak zaniosę go w przyszłym tygodniu?PS: szukam księgowej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirasek Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Standard!! Jak wszystkie inne deklaracje nie przekazane do US w terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi