Gość baśka Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Czy w raporcie miesięcznym z kasy fiskalnej jest ujęty paragon do którego wystawiono fakturę? Innymi słowy- czy wprowadzam do PKPiR tylko raport miesięczny czy dodatkowo wystawione do paragonów faktury. Pogubiłam sie w tym i nie chcę żeby przychody mi sie powielił 2 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ruda Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Jeśli fv była wystawiona do PARAGONU -był wydrukowany, to jest on ujęty w raporcie miesięcznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość baśka Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Faktura była wystawiona do paragonu. Jest on do niej przypięty. Czyli nie muszę księgować oddzielnie faktury? Zmyliła mnie wyższa kwota na raporcie miesięcznym w dniu wystawienia faktury, ale przecież oprucz usługi której dotyczy faktura mogły być tez inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ruda Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Pewnie tak, bo raport miesięczny drukowany jest dniami i pod tą datą mogło być coś jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ki Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 SHARP ER-A227P- jak sie robi raport miesięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi