Gość Ania Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Jestem z jednostki budżetowej, gdzie są pracownicy, którzy wykonują pracę w szczególnych warunkach. Od 2010 roku muszę odprowadzać składki na FEP w wysokości 1,5% podstawy wymiaru. Mój problem polega na tym, iż nie wiem w jakim paragrafie wydatków mam to ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agaaa Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 podnoszę temat - może ktoś coś wie? też od 1 stycznia będę odprowadzać tą składkę, ale nie mam pojęcia w jakim paragrafie to ująć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kinga Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 podbijam temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agaaa Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 swoją drogą to trochę dziwne, że jeszcze nie ma żadnych wytycznych, skoro ustawa o EP jest od prawie roku, a projekt budżetu na 2010 r. powinien zawierać już plan wydatków na ten cel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aj Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 No właśnie. Nie zauważyłam, czy został dodany jakiś nowy paragraf na ten cel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aga Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 cały czas szukam i nic na ten temat nie mogę znaleźć, jak tą składkę w budżet wrzucić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ale Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 W planach ujęłam w parag.4110,w nowym roku zmianą przeniosę na właściwy parag.(jeśli go podadzą), zmiana PŁATNIKA 8.01.001 myślę że te nowości uwzględnia, a w interesie ZUS i FEP jest, aby płatnicy do 5lutego2010r. wiedzieli na jakie konto przesłać składkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi