Gość Radek Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Od 1 stycznia rozpocząłem działalność gospodarczą o charakterze usługowym. Mam pytanie, czy samochód zakupiony kilka miesięcy przed rozpoczęciem działalności gospodarczej, i który chcę ująć w ewidencji środków trwałych należy również ująć w remanencie początkowym. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maja Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 remament poczatkowy- wprowadzasz nim materiały, surowce, towar nabyty przed rozpoczęciem działalności,samochód nie ujmujesz w remamencie ani innego wyposażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anulka Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgadzam się z mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radek Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi