Gość iwona Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zakup monitora jaki to paragraf? 4210? czy 4750? prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jtm Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 a co oznaczają te paragrafy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adulaa Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Z jakich środków zakupiony? Jezeli wyposażenie to 4210 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dolores Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Mam również taki sam problem jak ty, ale po dokładnym przeanalizowaniu przepisów zaklasyfikowałam go do paragrafu 4210. Stwierdziłam(majac przed sobą interpretację przepisów z Ministerstwa Finansów) że w 4750 nie są wyszczególnione monitory tylko drobne akcesoria komputerowe np.myszy, filtry na monitory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi