Gość OLA Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 CZY KSIęGOWA ZATRUDNIONA W SZKOLE MUSI BYĆ W KOMISJI SOCJALNEJOBLICZAM PDOF OD ZFśS /NALICZAM ODPIS /POTRĄCAM POŻYCZKI /DOTYCZĄCE SOCJALUMOŻE TO REGULUJE JAKIŚ AKT PRAWNY KTÓREGO NIE ZNAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elak Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 W zyciu nie słyszałam o tym zeby Ksiegowa była w komisji. Nie ma takiego przepisu.Może służyc radą, ma sprawdzić zgodność z regulaminem i pp przed wypłatą świadczeń. Napewno nie ma przepisu na to, zeby była członkiem komisji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grześ Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Słuchajcie - mam problem. Przekazałem księgowej zbiorówki do wypłaty z konta ZFŚS. A ona nie chce wypłacić tych pieniędzy twierdząc, że musi mieć mój regulamin ZFŚS, protokoły obrad komisji, itp. Czy może mi blokować wypłatę tych świadczeń dla pracowników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anetaa Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 jesli ejstes pracodawcą , nie moze , Ty wydajesz zarzadzenie z wałsnym pdopisem o wypłacie. I Ty sam bierzesz na siebie odpowiedzialnosc. Ja jestem ksiegową w sądzie miedzyinnymi zajmuję sie rozliczaniem ZFŚS , a i jestem w komisji socjalnej, nie koliduje to z niczym , wszystkie wypłaty sa na zarzadzenie prezesa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi