Gość beta Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 w jaki sposób sprostować różnicę w stanie magazyn. mylnie wykazałam zużycie oleju na koniec pop.roku budżet. w jaki sposób poprawić mam to w bieżącym roku? pomóżcie proszę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mandziola Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Napisz dokładniej co znaczy mylne wykazanie, i jak to ewidencjonujesz, bo tak to cięzko cos napisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość beta Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 źle spisałam zużycie tzn.za małe i stąd stan w magazynie mniejszy aniżeli wartość w księdze na k-cie 310 . powinno być wg liczników większe zużycie a ja to źle spisałam . I z tym błędem wykazałam zapas materiałów w bilansie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mandziola Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Czyli rozumiem, ze zakup paliwa ewidencjonujesz 310-201, rozchód 400-310.Wnioskuję z Twojego wpisu, ze za mało dałaś w koszty w ubiegłym roku. To po prostu teraz daj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość beta Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 no tak ale w tym roku ogrzewam gazem a nie olejem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mandziola Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 W zwiazku z tym, ze stan magazynu musi Ci się zgadzac z ewidencja, a Ty zmieniłas sposób ogrzewania i na 4 tego nie ukryjesz to daj na PKO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość beta Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 no tak ale w tym roku ogrzewam gazem a nie olejem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość beta Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 to znaczy? co mam robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mandziola Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 310-760 (PKO pozostałe koszty operacyjne). Inaczej tego nie zdejmiesz. Koszt poniosłas, olej zuzyłas więc w jakies koszty dac go musisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość beta Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 310 po stronie Ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mandziola Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Oczywiście 760 - 310 - bardzo Cię przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi