Gość karina Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 przykład:wypłacono z kasy , tytułem planowanej podróży służbowej, zaliczkę pracownikowi X w wysokości 500zł (wniosek o zaliczkę,KW)zaksięgowałam kasa po stronie credyt ,pozostałe roz. z pracownikam po stronie debet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marika Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Wg mnie tak, dobrze zaksiegowałaś, jak pracownik przyniesie rachunki czy jakikolwiek dokument do rozliczenia, to rolziczysz konto pracownicze wraz z opowiednim kontem kosztów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość betinka Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Dobrze. Kasa - wziększenia po debet, zmniejszenia po credyt. Poza tym, jeśli nie jesteś pewna po której stronie księgować, to zaczynaj od konta, którego jesteś pewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karina Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 dzienki dziewczyny dopiero zaczynam się uczyc rachunkowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi