Gość jagoda Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Mam problem - żle naliczyłam wynagrodzenie chorobowe ze środków pracodawcy, jak nalezy postąpić z wyrównaniem w następnym miesiącu.Chodzi mi o deklarację RSA ( czy można ją wyśłać do ZUS-u prawidlową. Wyrównanie wypłacić w grudniu? - dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hi Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 RSA,RCA i DRA poprawione a wyrównanie w XII, pamiętaj za XII RSA, RCA i DRA bez wyrównania. :):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koleżanka Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 WYRÓWNANIE wynagrodzenia chorobowego czy zasiłku wykazuje się w dokumentach rozliczeniowych ZUS za miesiąc w którym zostało faktycznie wypłacone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jagoda Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 dzięki za odpowiedzi, ale bardziej jestem przekonana do odpowiedzi "koleżanki" i RSA w grudniu z kodem 335 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi