Gość JA Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Witam. Robię raport kasowy raz w miesiącu. Czy w raporcie ujmuje się tylko druki KP i KW czy można też wpisać fakturę np na zakup materiałów biurowych, na które zostały wzięte pieniądze z kasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mandziola Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Mozna ujmowac odpowiednio opisane i ostemplowane dokumenty źródłowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JA Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Tzn? Czyli mogę załączyć do raportu kasowego wpisać np jako FV nr taki i taki i wpisać kwote po stronie MA. Czytak bedzie dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mandziola Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Tak. KP I KW to są dokumenty zastępcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JA Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Tzn? Czyli mogę załączyć do raportu kasowego wpisać np jako FV nr taki i taki i wpisać kwote po stronie MA. Czytak bedzie dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JA Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 To wyżej mi sie powtórzyło.A co można zrobić w przypadku kiedy do raportu kasowego zostały wpisane co miesiąc opłaty za prowadzenie konta? Można to po czasie jakoś skorygować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mimi Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 a czy to nie jest tak że jak się bierze pieniądze z kasy żeby opłacić fakturę to się do tej faktury wypisuje KW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JA Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mandziola Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Jesli nie masz dokumentu źródłowego stosujesz KW i KP. Jesli masz nie sa konieczne. Jak się bierze pieniadze z kasy z zamiarem zakupu to się wypisuje zaliczkę a nie KW. A na jakiej podstawie wpisałes do raportu opłaty za prowadzenie konta???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi