Gość basia Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 WitamI Szukam systemu komputerowego do prowadzenia różnym podmiotom ( różne formy opodatk) sprawdzonego, niezbyt drogieego w eksploatacji w dłuzszym okresie czasu i przejrzystego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KBR Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 WitamProponuję CDN Optima NB dobry, sprawdzony z dużej firmy cena przyzwoitw polecamsprawdziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość opole Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 programy MATRIX-a Symfonia sa godne polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nomek Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Moja siostra miała okazję pracować na symfonii - chwaliła bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ocami Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Osobiście poecem produkty firmy INSERT ... Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tiki Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 pracowałam na trzech programach i jeśli chodzi o mała firmę polecam Finkę, jeśli o większe przedsiębiorstwo Fiks z MacroSoftu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Viola Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Ja pracowałam na CDN i Symfoniii kilku innych, ale osobiście najbardziej podoba mi się CDN. Dopdatkowym jego atutem były bardzo czytelne instrukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ela Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Witam Ja pisałam pracę magisterską na temat prowadzenia spr.fin. za pomocą systemów FK, robiłam porównania różnych firm i naprawdę polecam Sage Symfonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aldona Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 polecam programy LeftHand Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi