Gość kbkb Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 wczoraj wyslalam do us dekl. vat-7; dzis doszly mi 2 sprzedaze, ktore powinny byc na niej ujete. dzwoniac dzis do us powiedziano mi ze wystarczy iz zrobie druga PIERWOTNA DEKLARACJE i zloze u nich.w zwiazku z tym mam pytania- czy nie powinna byc to KOREKTA? czy nie jest tu konieczne pismo wyjasniajace?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iza Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Moim zdaniem powinnaś zrobić korekte z dołączonym wyjaśnieniem. Zastanawia mnie, jak mogłas nie ująć w rejestrach sprzedaży tych dwóch faktur. W końcu to Ty je wystawiasz, to jest Twoja sprzedaż, musisz więc o niej pamiętać. Wyjaśnienie tej sytuacji w załącoznym do deklaracji pismie nie będzie więc zbyt łatwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ted Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Zrobiłbym korekte Vat-7 wraz z pismem wyjaśniającym tak jak radzi Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kbkb Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 dzieki za odpowiedzi, wyslalam dzis korekte i pismo wyjasniajace:)nie ujelam tych dwoch sprzedazy bo byly to akty notarialne dotyczace sprzedazy, ktore dotarly do mnie po terminie:)pozdrawiam i dzieki za dobre rady:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi