Gość janina Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 w grudniu 2007r pracownik przepracował 35 lat, 24 czerwca 2010r otrzymałam pismo z kadr,żeby wypłacić nagrodę jubileuszową temu pracownikowi za 35lat pracy 200% wynagrodzeniapytanie? z którego roku mam wziąść wynagrodzenie czy z roku 2007 wtedy kiedy ukończył 35 lat pracy? czy to obecne wynagrodzenie kiedy wpłynęło do mnie pismo.Proszę o pomoc za co z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciej Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Wg mnie 200% wynagrodzenia obowiązującego w momencie wypłaty świadczenia. A o różnicę dyrektor jest "w plecy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ann Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Dlaczego dopiero w czerwcu 2010? Jeżeli opóżnienie nastąpiło z winy zakładu to jeszcze musisz wypłacić odsetki za zwłokę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi