Gość ww Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 jak numerujecie teczki przeznaczone do archiwum czy strony czy kartki czy może nie ma to znaczenia? czy są jakieś dokładne przepisy mówiące o sposobie archiwizacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość do ww Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 do archiwum - numer dostaje cala teczka i taki sam numer mam w rejestrze pracownikow zwolnionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zołza Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Do porządkowania dokumentacji stosuje się odpowiednio przepisy wydane na podstawie art. 5 ust. 2 ustawy o zasobie archiwalnym, tj. rozporządzenie Ministra Kultury z 16 września 2002 r. w sprawie postępowania z dokumentacją, zasad jej klasyfikowania i kwalifikowania oraz zasad i trybu przekazywania materiałów archiwalnych do archiwów państwowych (Dz.U. nr 167, poz. 1375) z wyłączeniem obowiązku opatrywania poszczególnych stron dokumentacji kolejnym numerem (art. 51p ust. 6 ustawy o zasobie archiwalnym). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiskimiriski Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Nad takimi sprawami ja jeszcze póki co za bardzo się nie zastanawiałem, ale chcę dodać, że właśnie bardzo ważną sprawą jest to aby wiedzieć jakiego rodzaju teczki i foldery z nadrukiem zamawiać. Fajny ich wybór jest zawsze w sklepie https://reklamowegadzety.pl/c/teczki-foldery-ekologiczne i moim zdaniem jest to bardzo dobra opcja dla każdego z nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Jak mają się takie teczki do RODO? Są jakieś przepisy, które określają gdzie przechowywać takie dokumenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi