Skocz do zawartości

Kategorie

Forum

Odpowiadanie w temacie: Sklep mięsny


Opcje wiadomości

Zarejestruj się na forum!

Dzięki rejestracji nikt nie użyje Twojego nicka.
Rejestracja zajmuje tylko chwilę!

Logowanie » Rejestracja


  • PODAJ SŁOWNIE wynik: 2 + 1 =

    wraz z polskimi znakami jeśli takie występują.
  lub Anuluj


Podsumowanie tematu

Wertyma

Napisano 19 luty 2021 - 00:48

Teraz można nawet taki sklep prowadzić przez internet. :D Ja na przykład kupuję w sklepie https://sklep.corrida.pl/ różne wędliny dług dojrzewające. Stacjonarnie nie mam t6akiej możliwości. ;)


Napisano 14 kwiecień 2020 - 16:28

Prowadzenie porządnego sklepu miesnego to nie lada wyzwanie. Widzę to jak odwiedzam swój uolubiony sklep Kiszeczka w Warszawie, gdzie wszystko jest bardzo zadbane, czyste, a ekspedientki dbają o porządek.

Napisano 23 październik 2019 - 08:12

Mamy z małżonką męsny sklep juz dobre kilkanaście lat, wiadomo wszystko na początku było amatorskie, teraz się rozwinęliśmy i są dobre zyski, nawet zainwestowaliśmy w dobrą drukarnię Estilab, która drukuje nam etykiety samoprzylepne na produkty.

Napisano 26 lipiec 2019 - 13:25

Super artykuł, bo start jest najważniejszy. Te wszystkie przedmioty na pewno są potrzebne w sklepie z wędlinami. Jeżeli ktoś planuje otworzyć właśnie taki sklep to niech sprawdzi program partnerski od Dobrowolskich. Ich pogram partnerski łączy w sobie elementy wystroju i wyposażenia. We wszystkim na pewno pomogą.

karaczan

Napisano 15 marzec 2019 - 08:33

Istotnym elementem prowadząc sklep ze świeżymi produktami jest posiadanie pakowarki próżniowej. Pakowarka umożliwia bezpieczne i higieniczne pakowanie wszystkich artykułów spożywczych do specjalnie przygotowanych worków. Tak przechowywane produkty znacznie dłużej utrzymują świeżość i dodatkowo mogą być sprzedawane w takich opakowaniach, co dla niektórych klientów jest bardzo ważne, aby móc bezpiecznie przechowywać np. kiełbaskę w domu. Ja polecam pakowarkę komorową Hendi. Szybko zgrzewa i jest stosunkowo tania https://www.gastrro....-mm-975251.html


Fizo

Napisano 06 marzec 2019 - 11:49

W sklepie też te urządzenia są potrzebne?


Napisano 28 luty 2019 - 13:20

Przy większym zakładzie obróbki mięsa kolejka rurowa to niezbędny element do usprawnienia pracy. Projektem wraz z realizacją zajęła się firma masmet.pl która zna się na temacie jak mało który producent.

Napisano 29 październik 2018 - 13:03

Projekt kolejki rurowej razem z realizacją i montażem zleciłem firmie Masmet, która ma najlepszą ofertę na rynku w zakresie wyposażenia sklepu mięsnego. Pomiary na miejscu zrobili za darmo i potem już szybko uporali się z resztą przedsięwzięcia.

Napisano 29 maj 2018 - 14:31

Właśnie moim zdaniem sklep mięsny/z wyrobami mięsnymi jest jednym z niewielu, który na pewno nawet w mniejszej miejscowości się po prostu utrzyma. Tylko musi być oferta dobra, wyroby nie masowo robione, tylko z głową, po prostu smaczne i zdrowe. Wtedy klient kupi i klient wróci. Jeżeli ktoś jest z okolic Sieradza, Wielunia to mogę polecić zakład mięsny borowinabroszki.pl który takie wyroby dostarcza. Oni się mieszczą w Złoczewie. Warto zapisać kontakt


Napisano 15 wrzesień 2017 - 09:29

Lidl czy Tesco to bez różnicy bo i tak mięso musi swoje odczekać zanim trafi do klienta... Zdecydowanie bezpieczniej kupic bezpośrednio w ubojni, na przykład w www.cezan-ubojnia.pl gdzie wołowina jest świeża, smaczna i nienafaszerowana antybiotykami...

Podgląd całego tematu (otwiera nowe okno)