- Kategorie na forum:
- Księgowość|
- Kadry|
- Moja firma|
- Samorząd|
- Logistyka|
- Działy forum:
- Księgowość dla firm·
- Księgowość budżetowa·
- Kadry·
- Biznes·
- Prawo·
- Moto·
- Nieruchomości·
- Samorząd·
- Logistyka
Napisano 15 styczeń 2013 - 12:37
Napisano 15 styczeń 2013 - 12:39
Napisano 31 styczeń 2014 - 11:28
Witam, chciałam się wypowiedzieć w temacie. A mianowicie, pracuję w firmie Das Company, która na rynku jest od 2012 roku. W swojej ofercie posiadamy wymienione w artykule namioty magazynowe tymczasowe. W obecnych czasach wielu przedsiębiorców korzysta właśnie z tego typu magazynów. W całości dane jakie zgromadziła Nasza firma potwierdzają się z danymi z artykułu. Bardzo wielu przedsiębiorców w obawie o swoją firmę często woli kupić magazyn tymczasowy niż inwestować w budowę stałego. Jeśli jest ktoś zainteresowany to zapraszam do zapoznania się z naszymi magazynami, pragnę jeszcze dodać że jest to produkt Niemiecki a nie Chiński. posiadamy wiele modeli i wymiarów. Każdy znajdzie idealne rozwiązanie dla swojej firmy.
http://dascompany.pl...oty-magazynowe/
Napisano 23 kwiecień 2014 - 11:16
Ja zdecydowanie mogę polecić zapoznanie się z ofertą magazynów firmy Cassioli, głównie z magazynami automatycznymi. Jest ich kilka rodzajów, w zależności od tego, jaki biznes się prowadzi, można dostosować magazyn.
Są wertykalne do wysokiego składowania przedmiotów o średnich i małych rozmiarach, satelitarne - zazwyczaj stosowane przy regałach.
Oprócz tego mają kilka ciekawych rozwiązań jeśli chodzi o IT.
Napisano 20 luty 2015 - 20:48
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
Guest_Gość - dziś, 19:43
Guest_ - dziś, 19:29
PawluM - dziś, 19:10
Guest_Kmicic - dziś, 19:09
Guest_Beata - dziś, 19:05
Guest_Beata - dziś, 19:05
vmaxx - dziś, 18:55
Guest_Szkola - dziś, 18:52
Guest_Szkola - dziś, 18:52
Guest_ - dziś, 18:39