Gość Jola Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Mam pytanie w dowodzie mam dwa imiona, dostalam umowe w pracy w ktorej jest tylko moje pierwsze imie, mam pytanie czy taka umowa jest wazna? a co na swiadectwie gdy takze jest podane tylko jedno imie?prosze o szybka odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mm Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Oczywiście, że ważna- umowa i wystawione świadectwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jola Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 no ale co jesli w urzedach typu zus jestem zgloszona jako magdalena maria, a teraz zauwazylam ze na ostanim swiadectwie mam wpisane tylko pierwsze imie, i na nowej umowie tez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 na drukach swiadectw pracy jest " imie ( nie imiona) i nazwisko"wiec jest wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mm Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Powtarzam, umowa o pracę jak i świadectwo pracy jest prawidłowe i jest pod względem prawnym ważne. W umowie może być jedno imię jak i dwa lub więcej. Ważne nazwisko i imię pierwsze, ale poczekaj na Zołzę. Pozdrawiam :)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jola Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Dziekuje wam bardzo chcialam sie upewnic, ! to moje sw i umowy sa oki, gorzej ze swiadectwami szkolnymi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 dlaczego gorzej. jesli na swiadectwie szkolnym masz 2 imiona to wcale nie oznacza ze sa blednie wystawione. za bardzo sie tym przejmujesz. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jola Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 na swiadectwiee szkolnych mam tylko jedno a tam wyczytalam ze powiny byc dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mk Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 nie zapomnij ze masz jeszcze jedno imue nadane na bierzmowaniu!!! moze trzeba zmienivc swiadectwa szkolne? gimnajum?liceum? POMYSL TROCHE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magdalena Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 właśnie chciałam zapytać bo w dowodzie osobistym mam 2 imiona, na świadectwie maturalnym i na dyplomie zawodowym mam jedno a na dyplomie po studiach mam 2 czy te z maturalne są ważne mimo wszystko?martwię się trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nell Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 zupełnie nie masz czym się martwić. W jednych dokumentach wymagane są 2 imiona, a w innych jedno. I tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 A jeśli w umowie o pracę jest tylko imię i nazwisko, to chyba za mało żeby stwierdzić tożsamość...Ważna jest taka umowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 A jeśli w umowie o pracę jest tylko imię i nazwisko, to chyba za mało żeby stwierdzić tożsamość...Ważna jest taka umowa??Do stwierdzenia tożsamości służy dowód osobisty, a nie umowa o pracę. Jeśli pracodawcy wystarczy na umowie tylko imię i nazwisko, to taka umowa jest ważna. Dziwne, że nie wpisał daty urodzenia i adresu do korespondencji, ale pewnie nie pomyślał, że może mu to być do czegoś potrzebne w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Małgorzata Aneta Konstancj Opublikowano Czwartek o 10:59 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 10:59 Mam pytanie Mam na imie Małgorzata Aneta Konstancja w dokumentach figuruje jako Małgorzata, Aneta . W umowie o pracę podałam imie z bierzmowania czyli Krescencja, czy w takim razie umowa jest ważna? Pomóżcie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Małgorzata Aneta Konstancj Opublikowano Czwartek o 11:07 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 11:07 Przepraszam miało być Konstancja. Przepraszam za przejęzyczenie i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi