Gość Pati Opublikowano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca Witam, mój partner przebywa w Niemczech i tam dostał karę grzywny w wysokości 3300 euro niestety nie był wstanie jej spłacić ponieważ stracił pracę więc zamieniono mu to na karę pozbawienia wolności na 18 miesięcy, moje pytanie jest takie czy jest możliwość starania się o wcześniejsze zwolnienie, jeśli tak to po jakim czasie i ewentualnie jakie warunki musi spełniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość To ja Opublikowano 19 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca Prawo karne niemieckie różni się od prawa polskiego. Na tym forum zajmujemy się tylko prawem polskim, więc musisz zadać pytanie na forum niemieckim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość to ja Opublikowano 19 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca Dziękuję za odpowiedź, poszukam niemieckiego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi