Kategorie
Skocz do zawartości

Prawnik od spraw rozwodowych Gdańsk

Zajka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuje w Trójmieście jakiegoś prawnika, który zajmuje się sprawami rozwodowymi i sprawami z prawa rodzinnego. Jeśli ewentualnie możecie coś w tym zakresie podpowiedzieć, macie jakąś sprawdzoną kancelarię to dajcie znać. Chodzi o sprawy, które będą dotyczyć opieki nad dziećmi więc ktoś skuteczny w tej tematyce by się przydał.

Gość Arletta Bolesta

Warto dopowiedzieć, iż w czasie rozwodu cywilnego warto już wziąć pod uwagę kościelny proces o nieważność małżeństwa celem zachowania spójności pomiędzy tymi procesami.

Nt. zapraszam do moich artykułów na Tym Portalu względnie na moją internetową stronę

dr Arletta Bolesta

adwokat kościelny (zatwierdzony)

mail: a.bolesta@op.pl

Gość Ilona Dziubik

Też mogę z całą odpowiedzialnością polecić Adwokat Magdalenę CHRÓŚCIELEWSKĄ i do rozwodu i do podziału majątku. Pani Mecenas ma bardzo strategiczne podejście do każdej sprawy i nie ma mowy o przypadku. Przeszukałam cały internet i wybór mógł być tylko jeden czyli właśnie Pani Chróścielewska. Ja kontaktowałam się z nią przez bloga http://rodzinne-prawo.pl/

Ja kontaktowałem się z nią pod numerem 666 609 065

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...