- Kategorie na forum:
- Księgowość|
- Kadry|
- Moja firma|
- Samorząd|
- Logistyka|
- Działy forum:
- Księgowość dla firm·
- Księgowość budżetowa·
- Kadry·
- Biznes·
- Prawo·
- Moto·
- Nieruchomości·
- Samorząd·
- Logistyka
Napisano 30 wrzesień 2009 - 21:50
Napisano 22 listopad 2009 - 01:29
Napisano 24 grudzień 2009 - 13:31
Napisano 16 styczeń 2010 - 16:58
Napisano 02 marzec 2010 - 12:38
Napisano 30 kwiecień 2011 - 14:34
Napisano 30 kwiecień 2014 - 16:07
też bym skorzystał z firmy, która w Krakowie zajmuje się dotacjami PO IG 8.2 - zależy mi na rzetelnym poleceniu
żaluzje drewniane http://taniezaluzje.pl/zaluzje
Napisano 03 czerwiec 2014 - 16:38
Firma KGK Partners powstała z połączenia pasji i wiedzy z zakresu europeistyki, socjologii oraz zdobywanego doświadczenia zawodowego w tych obszarach.
Jest platformą łączącą doświadczeń różnych specjalistów w ramach interdyscyplinarnych zespołów pracujących nad zleceniami.
· Badania społeczne
· Szkolenia
· Projekty Unijne w ramach funduszy strukturalnych UE
Eksperci KGK Partners mają kilkuletnie doświadczenie zarówno w pozyskiwaniu środków jak również zarządzaniu projektami finansowanymi z funduszy strukturalnych. Ponadto znają system wyboru projektów do dofinansowania oraz ich rozliczanie od strony instytucji przyznających środki przede wszystkim w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
KGK Partners wspiera firmy z sektora MŚP, instytucje z sektora edukacji oraz organizacje pozarządowe w obszarze:
· przygotowywania projektów oraz wniosków o dofinansowanie z funduszy strukturalnych
· procesów zarządzania projektami finansowanymi z funduszy Strukturalnych, opracowania procesów i dokumentacji, rozliczania i sprawozdawczości oraz ewaluacji i monitoringu
· audytu dokumentacji projektowej i postępów realizacji harmonogramu w celu zaproponowania działań naprawczych i pozytywnego przejścia kontroli z instytucji finansującej.
Zapraszamy do zapoznania się z pełną ofertą na stronie;
Napisano 09 lipiec 2014 - 10:05
Profesjonalna pomoc w uzyskiwaniu funduszy unijnych - http://www.april24.pl/
Napisano 12 luty 2015 - 11:26
A czy znacie jakąś dobrą firmę pozyskującą fundusze unijne z Krakowa????? Prowadzę działalność w formie elektronicznej od ubiegłego roku i interesują mnie środki na rozwój firmy.
Witaj,
Tak się wszyscy reklamują ładnie to ja też... Może chciałbyś sam dowiedzieć się jak pozyskać dotacje. Po co płacić prowizję. Wiem, że na stronach rządowych jest informacja o tym gdzie i jak można skorzystać z darmowych konsulatacji odnośnie pisania wniosku. Ja oczywiście polecam szkolenia naszej firmy. Link w stopce :-)
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
ainka - wczoraj, 23:57
ainka - wczoraj, 23:40
Guest_ - wczoraj, 22:21
Guest_Kenobiobiwan - wczoraj, 21:57
koleżanka - wczoraj, 21:42
Guest_Niko - wczoraj, 21:40
koleżanka - wczoraj, 21:38
Pracownik5 - wczoraj, 21:30
Guest_Bujarska - wczoraj, 21:14
aniolek - wczoraj, 21:00
fiskimiriski - wczoraj, 20:03