Gość Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 pracownik niepełnosprawny o stopniu umiarkowanym. Przysługuje mu 26 dni + 10 dni urlopu dodatkowego. Przy przeliczeniu na 7-godzinny dzień pracy tak naprawdę będzie mial ponad 41 dni urlopu? dobrze myslę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doriss Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 36 x 8 h= 288 h urlopu, czyli tak to własnie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzynka Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Nie, tak się nie liczy, 36 x 7 = 252 bo tyle wynosi jego wymiar ! Nie możesz przeliczać dni na godziny wg jednego wymiaru, a w drugą stronę wg innego. To nie to samo co z niepełno etatowcami ! 36 dni to 36 dni urlopu a nie 41. To by dopiero była kołomyja... Niewidomy masażysta ma dniówkę 6 godzin... to ile to by było dni wg tej teorii ? 48 ! niezłe...Ale niestety nieprawdziwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadrowiec Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Aj, ja bym wolał, aby Doriss miała rację, bo mnie to osobiście dotyczy, mam taką właśnie sytuację, stopień umiarkowany 7 godzin. Przydało by się 41 dni urlopu ! Ale niestety nie chcą dać....A 2 miechy by mnie mogło nie być w robocie ! A jak bym tak zaoszczędził w jednym roku, to w następnym pojechał bym na 82 dni ! Łoł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi