Gość Magdalena Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Witam,jestem studentką III roku socjologii na Uniwersytecie Mikołaja Kopernika w Toruniu. Obecnie prowadzę badania do pracy licencjackiej, której tematem jest "Polski uniwersytet i jego kompatybilność w stosunku do potrzeb rynku pracy". Chciałabym zwrócić się do osób zajmujących się rekrutacją z ogromną prośbą o poświęcenie kilku minut i wypełnienie anonimowej ankiety.Celem badania jest poznanie opinii pracodawców na temat przygotowania absolwentów uniwersytetów pod kątem pracy zawodowej oraz sporządzenie zestawu porad (zarówno dla studentów, jak i władz uczelni), które pomogą zwiększyć szanse absolwenta uniwersytetu na współczesnym rynku pracy.Wypełniając ankietę dostarczą Państwo pracownikom Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu najnowszych informacji na temat potrzeb rynku pracy, dzięki czemu istnieje szansa na zmodyfikowanie programów nauczania w celu zwiększenia adekwatności umiejętności absolwentów do oczekiwań pracodawców.Z góry bardzo dziękuję za pomoc.Z poważaniem,Magdalena KaszewskaLink do ankiety: http://moje-ankiety.pl/respond-30095.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jowita Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Mam sentyment do tej uczelni bo to moja uczelnia ale wybacz do ciebie nie, ja swoją pracę pisałam sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doriss Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 przecież ankietowanie to jeden ze sposobów pozyskiwania danych do własnej pracy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magdalena Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Do Jowity: właśnie ja też piszę sama, dlatego sama przygotowałam ankietę, poprzez którą pozyskuję aktualne dane, które analizuję w części empirycznej i wyciągam wnioski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doriss Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 ankietę wypełniłam, ale jest ona...hmmm, bardzo jednostronna, bo dotyczy wyłącznie "świeżych" absolwentów uniwersytetów. Roczniki starsze mają zupełnie inne kryteria przy naborze i to powinnas zaznaczyć w ankiecie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magdalena Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Doriss dziękuję bardzo za wypełnienie ankiety i uwagi, mam nadzieję, że znajdzie się tu więcej osób równie chętnych do pomocy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edzia Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Wypełniłam, owocnej pracy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magdalena Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Wypełniłam, owocnej pracy Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agnieszka Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Wypełnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Mój Uniwersytet Wypełniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magdalena Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Dziękuję bardzo Za 3 dni powinnam mieć wyniki, bo termin obrony to 14 września, dlatego chciałam jeszcze raz bardzo prosić wszystkich, którzy dysponują chwilą czasu o wypełnienie ankiety, z góry serdecznie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dominika Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Nie moja uczelnia ale tez jestem socjologiem. wypelnione :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eni Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 ani nie moja uczelnia, ani nie mój kierunek - ale ankieta poszła :) powodzenia na obronie! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magdalena Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Dziękuję bardzo, widać w Polsce można jeszcze liczyć na pomocnych ludzi Ankietę przedlużam jednak do września, ponieważ muszę mieć minimum 50 wypełnionych kwestionariuszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agata Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Wypełniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi