wicohouse Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Witam mam pewne wątpliwości, co do wystawionej FV przez firmę, z której usług korzysta lub korzystała każda osoba . Otrzymałem FV: (Dane z FV): Lp. 1Nazwa towaru / usługi: FrankownicaPKWiU: UstVATa43u1p17Jm. : SZTIlość: 1Cena jedn brutto : 983,95Wartość brutto: 983,95Kwota VAT: 0,00Wartość netto: 983,95 Ogólnie wysyłałem listy do klientów szt. Około 150 listów. Czy FV została wystawiona przez PP SA poprawnie? Czy na FV nie powinna znajdować się nazwa wykonanej usługi, a nie nazwa maszyny, która służy do nanoszenia pewnych danych na kopertę? Za wszystkie odp. będę bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 NIe musi być nazwa-- nikt się nie doczepi spokojnie Tak samo wysyłałem i do teraz spokój . A najlepiej sobie podpis umowę i nie musisz stać w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi