ZG. Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 witam, czy ma ktoś moze wzor oswiadczenia jakie powinien zlozyc pracownik w celu wystawienia mu pit 11 na podstawie pesela czy nipu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość martka18 Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Witam!!!ja zrobiła swój wzór oświadczenia do użytku prywatnego. ……………………….., dnia…………………. …………………………………………… (imię, nazwisko) …………………………………………… (adres) …………………………………………… O Ś W I A D C Z E N I E Ja, niżej podpisany/a oświadczam, że do celów podatkowych, począwszy od informacji PIT-11 za rok ....., posługuję się poniższym identyfikatorem podatkowym: NIP / PESEL /* (/* - niewłaściwe skreśl) O zaistnieniu zmiany natychmiast poinformuję Sekcję Finansów w ………………. …………………………………………. (podpis) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Officedepot_pl Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Powyższe oświadczenie jest poprawne,przynajmniej ja spotkałem się z bardzo podobnym szablonem. Poza tym możesz sprawdzić,wpisując w wyszukiwarke o jaki rodzaj dokumentu Ci chodzi. Wzorów moze być kilka,ale nie jestem pewien,spraawdź to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi