ZG. Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 witam, na jakich kontach zaksięgować nadpłaty składek ZUS dotyczących ubiegłych lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleżanka Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 rozrachunki z ZUS/pozostałe przychody operacyjne - dot. składek społecznych i FP, FGŚPale szkoda, że nie napisałaś o jakie składki chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZG. Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 chodzi mi o składki na ubezp.społeczne, zdrowotne i fundusz pracy, tylko jest tak ze zus jak przysyła pisemko o nadpłacie gdzie sa wypisane składki społeczne ale juz nie jest rozbite ile przypada na pracownika a ile na pracodawce a my nie jestesmy w stanie dokladnie sprawdzic, wczesniej księgowałam pomniejszajac koszty jednak to bylo zle, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleżanka Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Wg mnie za mało podałaś informacji aby można było bardziej konkretnie się wypowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi