Kategorie
Skocz do zawartości

013

Gość aga
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Agnieszko nie proponuj mi lektury ustawy o rachunkowości bo ją znam i nie tylko tę ustawę ale inne również, a jeżeli odpowiadasz na pytanie to doprecyzuj odpowiedź, sztuka nie polega na tym żeby być aktywnym na forum ale żeby pytającym odpowiadać konkretnie

gabi, jakoś nie potrzebuję pouczeń od ciebieDołączona grafika

Ogranicz się do udzielania odpowiedzi, albo i nie. Daruj sobie komentarze do cudzych odpowiedzi, sztuka istnienia Forum nie polega chyba na krytykowaniu innych?

A propo-s określenia "wyposażenie" używam nie tylko ja, prześledź Forum a dostrzeżesz, że bardziej "wprawieni" księgowi używają tego okreslenia i doskonale wiedzą w czym rzecz.

Popracuj tyle w jednostkach budżetowych co ja, a z pewnością twoja doza tolerancji dla innych wzrośnie.

Jeśli na tym polega twój udział w Forum aby "czepiać się" drobnostek to może zastanów się...................możemy dyskutować, wymieniać info i "sprzeczać się" konstruktywnie, ale krytykować............to nie jest profesjonalne.

Ja nawet podwładnych nie krytykuję, ale pouczamDołączona grafika

Agnieszko to nie ja ciebie pouczam tylko ty zaczełaś pouczać mnie i to nie tylko w tym pytaniu ale w innych także a pdwładną twoją nie jestem, co do pracy w budżecie to mogła bym cię zdziwić bo staż w księgowości mam spory ale nie tędy droga żeby sobie udowadniać kto i ile,co do określenia "wyposażenie" to w moim otoczeniu księgowym nawet księgowe po 60-tce używają prawidłowego sformuowania "pozostałe środki trwałe"życzę miłego dnia ,

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...