Gość Anna Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Witam! Od 01.09 zaczynam szkolenie księgowe które będzie trwało pół roku .Zajęcia odbywają się w weekend co dwa tygodnie. Pracodawca nie wysłał mnie na to szkolenie. sama chciałam. Czy w ramach tego należą mi się jakieś dodatkowe dni wolne albo chociaż przed egzaminem końcowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Niestety, nie.Pracodawca musiałby skierować cię na to podnoszenie kwalifikacji i wówczas w ramach podpisanej umowy mógłby przyznać dodatkowy urlop szkoleniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Dziękuję za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandola Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 A jeżeli pracodawca nie kieruje do szkoły ale chcialby pomóc pracownikowi to w jaki sposób może to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Wtedy praktykuje się różne porozumienia/umowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandola Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 chodzi o dofinansowanie ale bez podpisywania umowy, gdzie mogłabym o tym poczytać, może ktoś wie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Poczytaj tutaj czasopismaksiegowych.pl/10,2584,137401,czy-od-kwoty-dofinansowania-kosztow.htmlAkurat jest to temat zwiazany z podatkiem dochodowym ale mechanizm jest bez zawarcia umowy, coś jak to o co pytasz.jeśli nie będziesz mogła otworzyć linku daj znać przeslę ci na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandola Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 dzięki,otworzyłam ale trzeba się zalogować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Przesłać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aneta Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 WitamPracodawca wysyła mnie na szkolenie, które opłaca czy to będzie dla mnie przychód czy raczej koszt pracodawcy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 To koszt pracodawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aneta Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi