Gość ala Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 jednostka budżetowa szkoła - jak naliczać ekwiwalent za odzież BHP - POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
małgorzata Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 powinnaś mieć określone przez dyrektora zasady przydziału środków ochrony indywidualnej, odzieży i obuwia roboczegoArt. 2378. § 1. Pracodawca ustala rodzaje środków ochrony indywidualnej oraz odzieży i obuwia roboczego, których stosowanie na określonych stanowiskach jest niezbędne w związku z art. 2376 § 1 i art. 2377 § 1, oraz przewidywane okresy użytkowania odzieży i obuwia roboczego. (Kodeks Pracy)i tam wszystko sobie dookreślasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Mam takie zarządzenie tylko proszę o przykład jak naliczać . w zarządzeniu jest mowa np. że pracownik gospodarczy ma kurtkę ocieplaną na 36 miesięcy i osobnym zarządzeniem mam podane 100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
małgorzata Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 jeśli tak - to albo raz na 3 lata zakupujesz kurtkę, albo wypłacasz ekwiwalent -100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ula Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 proporcjonalnie do etatu i okresu zatrudnienia - taki zapis mam w regulaminie i jesli ktoś jest zatrudniony przez 6 m-cy na 3/4 etatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi