Gość karkas Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Witajcie,mam klienta z Arabii Saudyjskiej.Za usługę zapłacił mi sumę z 23% vat, ale czy faktura powinna być zaksięgowana na takiej samej zasadzie jak każda inna?Prowadzę oddzielny rejestr dla samej Unii Europejskiej. Jak traktować tą fakturę?Jak to ujmować? Jestem na kpir. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleżanka Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 wg mnie traktujesz ją jak sprzedaż krajową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JackJack Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 wg mnie traktujesz ją jak sprzedaż krajową Też tak uważam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 a wystawia ci fakturę z vat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi