Gość Bata Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 pracownik ma orzeczenie o niepełnosprawności, dodatkowy urlop należy mu się od 1 listopada 2012 (+10 dni)teraz dostał 3 mies. wypowiedzenie , upływa 30.11.12.ile mu się należy urlopu do końca listopada ? jak to wyliczyc ?26+10/12*11 mies.=33 dni ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ida Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 myślę,że należy to potraktować w taki sam sposób , jak w przypadku uzyskania uprawninia do urlopu uzupełniającego, więc obliczyłabym tak jak napisałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bata Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 dziękuję, może jeszcze ktoś mi potwierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekkbz Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Jestem tego samego zdania, ale należy pamiętać, że te 10 dni urlopu można udzielić dopiero po uzyskaniu do niego prawa przez pracownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi