Admin Samorząd Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Samorządowe kolegia odwoławcze najczęściej załatwiają odwołania od decyzji i zażalenia na postanowienia organów I instancji. Odwołania i zażalenia wnosi się do Samorządowego Kolegium Odwoławczego za pośrednictwem organu, który daną decyzję lub postanowienie wydał. Powrót do artykułu: Jakie sprawy mogą być rozpatrywane przez kolegia odwoławcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Leokadia Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 SAMORZADOWEGO KOLEGIUM ODWOLAWCZEGO W KIELCACH Zwracam sie z prosba moze ktos mi pomorze poniewasz na opieke spoleczna w backowicach nie mam co liczyc jestem samotna matke po rozwodzie wychowuje syna w wieku 15 l zdal do 3 kl gimnazium ja jestem bezrobotna zajerestrowana w Urzedzie Pracy w Opatowie zrudlem utrzymania jest alimenty 500 zl oraz rodzinne 91 zl .Mieszkam razem z rodzicami oraz z dwoma niepelnosprawnemi bracmi w domu jedno rodzinnym drewnianym w utrzymaniu pomagaja mi rodzice i bracia .Opieka Spoleczna odsunela sie odemnie bo rodzice daje mi i dziecku jesc zabrali mi nawed obiady synowi wydawane przez szkole . Wogule nie mam poco tam wchodzic bo i tak mi nie pomoga a nagadac sie to moga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grucha-G16 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 To takie samo takie jednakowe takie jedno oraz bez daltonizmu-)z prawem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi