Kategorie
Skocz do zawartości

Jakie sprawy mogą być rozpatrywane przez kolegia odwoławcze

Admin Samorząd
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Samorządowe kolegia odwoławcze najczęściej załatwiają odwołania od decyzji i zażalenia na postanowienia organów I instancji. Odwołania i zażalenia wnosi się do Samorządowego Kolegium Odwoławczego za pośrednictwem organu, który daną decyzję lub postanowienie wydał. Powrót do artykułu: Jakie sprawy mogą być rozpatrywane przez kolegia odwoławcze

SAMORZADOWEGO KOLEGIUM ODWOLAWCZEGO W KIELCACH Zwracam sie z prosba moze ktos mi pomorze poniewasz na opieke spoleczna w backowicach nie mam co liczyc jestem samotna matke po rozwodzie wychowuje syna w wieku 15 l zdal do 3 kl gimnazium ja jestem bezrobotna zajerestrowana w Urzedzie Pracy w Opatowie zrudlem utrzymania jest alimenty 500 zl oraz rodzinne 91 zl .Mieszkam razem z rodzicami oraz z dwoma niepelnosprawnemi bracmi w domu jedno rodzinnym drewnianym w utrzymaniu pomagaja mi rodzice i bracia .Opieka Spoleczna odsunela sie odemnie bo rodzice daje mi i dziecku jesc zabrali mi nawed obiady synowi wydawane przez szkole . Wogule nie mam poco tam wchodzic bo i tak mi nie pomoga a nagadac sie to moga

• 7 lat później...
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...