Gość Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Chcemy przystąpić do układu ratalnego w ZUSwiem że warunkiem przystąpienia do układu jest spłacenie składek w części finansowanej przez ubezpieczonych i opłacenie kosztów egzekucyjnych (jeżeli egzekucja była prowadzona przez inny organ egzekucyjny niż Dyrektor Oddziału ZUS).które składki mamy zapłcic żebysmy mogli przystąpić do układu ratalnego? proszę podajcie mi z rozbiciem na %z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JackJack Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Chcemy przystąpić do układu ratalnego w ZUSwiem że warunkiem przystąpienia do układu jest spłacenie składek w części finansowanej przez ubezpieczonych i opłacenie kosztów egzekucyjnych (jeżeli egzekucja była prowadzona przez inny organ egzekucyjny niż Dyrektor Oddziału ZUS).które składki mamy zapłcic żebysmy mogli przystąpić do układu ratalnego? proszę podajcie mi z rozbiciem na %z góry dziękujeOdpowiedź jest w pytaniu.Co mamy rozbić na procenty? Nie bardzo rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 jakie to sa dokładnie składki i jaki jest procent kazdej skladki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 mam rozumiec ze musimy zaplcic te składki ?Składka na ubezpieczenie emerytalne 9,76%Składka na ubezpieczenie rentowe – 2,5%Składka na ubezpieczenie chorobowe – 2,45 %,Składka na ubezpieczenie zdrowotne: 9%i wtedy mozemy przystapic do ukladu ratalnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 mam rozumiec ze musimy zaplcic te składki ?Składka na ubezpieczenie emerytalne 9,76%Składka na ubezpieczenie rentowe – 1,5%Składka na ubezpieczenie chorobowe – 2,45 %,Składka na ubezpieczenie zdrowotne: 9%i wtedy mozemy przystapic do ukladu ratalnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 dobrze myslę? proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi