Admin Infor.pl Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Rada miasta może zdecydować, że kierowca ma umieścić bilet parkingowy za szybą swojego auta - orzekł Naczelny Sąd Administracyjny, podtrzymując wyrok WSA w Szczecinie. Inaczej, korzystnie dla kierowców, orzekł w lutym br. WSA w Łodzi. Powrót do artykułu: Można zmusić kierowcę do zostawienia biletu parkingowego za szybą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daniel Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 W moim mieście opłaty dotyczą wszystkich pojazdów samochodowych w tym również motocykli. Zwróciłem się z pytaniem do egzekutora opłat gdzie mam umieszczać bilet skoro regulamin mówi " w widocznym miejscu w wewnątrz pojazdu". Od trzech lat nie dostałem odpowiedzi więc nie płacę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatiBaj Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Kierowca nie musi zostawić biletu za szybą, ale czy to nie jest równoważne ze spisaniem przez straż miejską rejestracji i zgłoszenie do jakiejś weryfikacji ? Co za tym idzie, kierowca będzie ciągany do okazania dowodu zapłaty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anetka Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 już na wszystkim robią kasę, a służby porządkowe zamiast zająć się czymś istotnym, wolą wlepiać mandaty za parkowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi