Kategorie
Skocz do zawartości

Bony przekazane pracownikom

M-ka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

a to niby do kogo ta uwaga? Przeciez ci napisałam, takie granty sa w naszej firmie standardem , bony na podstawie imiennej listy doliczasz do dochodu pracownika ( u nas jest to najczęściej przy liscie płac) albo robisz listę dodatkowa , opodatkowujesz dochód pracownika i odprowadzasz neleżne składki na ZUS.

Ida czy ty to juz tak jesteś pewna swej nieomylnosci że nawet nie rozumiesz co inni mają do powiedzenia?

uwaga była do ciebie,że przeczytaj uważnie jeszcze raz pytanie!!!

Firma przekazała Firmie!!!!!! A nie imiennie pracownikom tej firmy! a jak jest u ciebie to kogo to........

Widzisz jaka ty jesteś! nawet nie potrafisz się przyznać że nie czytałaś ze zrozumieniem

napisałam jak to jest rozwiązane w naszej firmie, jeśli masz wątpliwości masz prawo czekac na odpowiedzi innych , nie widzę natomiast najmniejszego powodu abyś mnie obrażał . Twoje pytanie nie jest szczytem precyzji , co widać z wpisów innych osób, więc może sam zastanów się nad swoją umiejętnością przekazywania informacji, zanim zarzucisz komuś brak umiejętności czytania ze zrozumieniem.Pozdrawiam i NIE czekam na twoją odpowiedź.

napisałam jak to jest rozwiązane w naszej firmie, jeśli masz wątpliwości masz prawo czekac na odpowiedzi innych , nie widzę natomiast najmniejszego powodu abyś mnie obrażał . Twoje pytanie nie jest szczytem precyzji , co widać z wpisów innych osób, więc może sam zastanów się nad swoją umiejętnością przekazywania informacji, zanim zarzucisz komuś brak umiejętności czytania ze zrozumieniem.

Pozdrawiam i NIE czekam na twoją odpowiedź.

Chciałam tylko nieśmiało zwrócić uwagę, że pytanie zadała/ł niejaki/a M-ka natomiast później o niezrozumieniu pisał/a alDołączona grafika
  • Like 1

Nie rozumiem co Wy tutaj urządzacie - z nudów wchodzicie na forum, żeby móc wirtualnie kogoś poobrażać? Może brakuje Wam odwagi w świecie rzeczywistym - coż kompleksy...Szkoda w ogóle odpowiadać na takie posty - interesują mnie rzeczowe dyskusje! Więc Tobie ida i Tobie Agnieszko dziękuję za szybko odpowiedź na moje pytanie:);):) Zawsze można na Was liczyć
  • Like 2

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...