Gość Jola Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Witam! Mam pytanie! Od 31.07.2012 przebywam na zwolnieniu lekarskim, które lekarz ogólny wystawił mi do dnia 10.08.2012. 09.08.2012 czyli dzień wcześniej mam wizytę u innego lekarza specjalisty (który przyjmuje tylko w czwartki-tylko w ten dzień), chciałabym jednak zachować jego ciągłość. Z tego co się orientuję lekarz może wystawić zwolnienie jeden dzień na przód...tylko, że w moim przypadku będzie to dzień 10.08 czyli ten do którego moje pierwsze L4 obowiązuje...Czy to ma jakieś znaczenie czy lekarz specjalista mimo to może mi wystawić kolejne zwolnienie od 10.08? Czy jednak musi to być następujący po 10, 11.08.2012?Z góry dziękuję za wszelkie informacje!pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asa Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 lekarz wystawi Ci zwolnienie od 09.08.jeden dzień zwolnienia mogą nachodzić na siebie(będzie to dzień 10.08)w kadrach na pewno zwrócą na to uwagę i nie policzą Ci tego dnia podwójnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Okres ujęty w zwolnieniach może na siebie nachodzić, zapłata będzie policzona tylko raz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ida Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Lekarz jak najbardziej może wystawić zwolnienie od 10.08 , jeśli bedziesz miała wizytę 09.08 , więc Gościu _asa nie pisz takich informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jola Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Bardzo Wam dziękuję za odpowiedz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi