Kategorie
Skocz do zawartości

Wypadek w pracy a ubezpieczenie....

lz2518
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie!Mój mąż od grudnia ma zawieszoną działalność gospodarczą....Ubezpieczenie ma "na moją książeczkę"Dziś miał wypadek w "pracy".....Poważna sprawa z okiem,trwa operacja....czy jeśli mam książęczke podbitą przez mojego pracodawcę,to czy mąż nie będzie musiał płacić za pobyt w szpitalu?a czy odszkodowanie należy się jakieś? Mąż nie jest zarejestrowany na bezrobociu.....

W domu to nie "praca" tylko wypadek w zyciu prywatnym. Odszkodowanie dostanie o ila ma wykupioną polisę od następst NW. Jeśli jest zgłoszony do ubezpieczenia w twoim zakładzie pracy to nie będzie ponosił kosztów leczenia. I tyle.

Witam ponownie...Mąż sratacił wzrok a także oko,będzie za pół roku zastawka(proteza)wstawiana ;) Prosze mi poradzić...czy jesli zgłosi się do lekarza rodzinnego o grupę niepełnosprawnego,to czy zabiorą mu prawo jazdy....Boże niewiem co robić,to jest straszne....Co teraz z pracą,mamy 2 dzieci.....

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...