Gość Ola Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Witam!!!Czy jest taki obowiązek ze pracownica bezpośrednio po urlopie macierzyńskim MUSI iść na urlop wypoczynkowy mimo że nie chce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kali1985 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 oczywiści że nie! chyba że masz zaległy i pracodawca chcę ciebie zobowiązać abyś wykorzystała go do końca wrzesnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magda Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Pracownica korzysta z dodatkowych 4 tygodni url. macierzyńskiego tj. 28 dni. Zaraz po tym idzie na urlop i po urlopie chce iść na urlop wychowawczy.Mała konsternacja.... nie mogę się doprosić od 2 lat wszystkich świadectw pracy - mam tylko 1- ostatnie, gdzie nie pisze ile przysługiwało urlopu. Kiedy nie mam podstaw do naliczenia 208 godzin naliczam normalnie 160, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ida Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 jeśli nie masz udokumentowanego 10 letniego stażu urlopowego wymiar urlopu ustalasz na 20 dni/rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi