Gość ona1 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 które nie muszą sie stosować do przepisów ustawy o rachunkowości to jakie?;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Piwowarczyk Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 które nie muszą sie stosować do przepisów ustawy o rachunkowości to jakie?;>To takie są? Kurczę, bo jak są to doszkolić się muszę. Przecież nawet te które korzystają z dynamics 365 muszą się stosować do przepisów z ustawy o rachunkowości.Hm. Choć teraz zaczynam się zastanawiać... Bo w końcu już późno jest to i moja głowa nie pracuje tak jak powinna... Eh. No i teraz nie wiem. Mam zagwozdkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekMar Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 hmmmm jesli sie nie stosują to łamią prawo - a to raczej odradzam, lepiej spać spokojnie niż mieć problemy z prawem i bćc zjadanym przez własny stres - pieniądze to nie wszystko, spokojne zycie jest lepsze :)Lepiej naucz sie oszczędzać pieniadze i nie będziesz musiał wymyslać jak łamac prawo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi